21 martie 2009

Pauză.

Melodie îmbibată în cotidianul de afară. Mi-a răsunat în urechi de vreo trei ori înainte să părăsesc acea clădire. O oarecare clădire, aceleaşi ziduri reci de beton, dar semnificaţii multiple.
Aerul de afară e rece, impenetrabil, pare să nu vrea să absoarbă căldura din interiorul nostru ci doar să o risipească în vânt. Cuvintele sunt înghiţite şi ne jucăm mai departe cu tehnologia pentru a ne motiva tăcerile subconştientului. Incoerenţă?

Şi am zâmbit spre un soare impecabil, căci azi, pentru câteva secunde totul a fost perfect în acest aer infectat. Libertatea, aripile, muzica ce cânta liniştită de una singură şi zâmbetul de moment. Acelaşi zâmbet. Omul acela zâmbeşte mereu! Şi mă face şi pe mine să râd cu interiorul.

Atât pentru azi. Lac secat şi cer de plumb. Vinovăţie. Scuze la pătrat. Noapte bună?

Un comentariu:

  1. Scuze la patrat? La ce folos... adica.... scuzele poate sunt importante... dar peste scuze este intotdeauna fapta. Eu uneori ma intreb... sa deschid aceea casuta de mess? Sa scriu eu? Dar de ce? Ea sa scrie... ea sa se implice... vreau sa vad ceea ce am tot cerut... vreau sa se implice... dar nu... asta nu este optiunea mea... este optiunea ei... si atunci o iert... chiar daca nu stie ce face. :P

    RăspundețiȘtergere