13 ianuarie 2009

.

Domnul Borcănaş se va simţi dacă va citi aceste rânduri.

1. Ne confruntăm cu o problemă psihologică. Gravă, de ultima oră. Neuronii se complică şi încearcă într-un mod disperat să salveze specia umană de la o distrugere. Da, ştiu, e o mini-ciudăţenie complicată, ce nu oferă prea multe explicaţii suplimentare, ci doar informaţii scurte şi la obiect.

2. Gasteropode. O clasă obscură. Cine suntem? Organizaţia de prăjit cartofii a intrat într-o scurtă vacanţă. Dar vom da boxele tare şi ne vom folosi complicatele sinapse pentru a ne înfrumuseţa sufletul şi pentru a înţelege altceva din banalitatea cotidiană a lucrurilor.

3. Da, bine, insipid. O culoare brună a copacilor din jur. Captează lumina stranie aruncată de umbrela solară. E cu pinguini pe ea. Şi azi mă cunoşti mai bine decât crezi, doar că nu-ţi dai seama. Îmi ţii bucăţi din suflet în mâini, se scurg, se preling. Ca de obicei, un drum complet, un alt cerc început, dar poate atât de previzibil.

Bine domnule Borcănaş. Organizaţia asta ar trebui să-şi găsească un scop, nu credeţi? Microundele ar putea să o bronzeze mult prea tare. Muntenia e un loc potrivit, cred.
Un soare de mai şi trei pânze de paianjen. Am elaborat nebunia în mult prea multe rânduri… Dar nu sunt castraveţi aruncaţi şi nici borcane sparte prin apropiere.

2 comentarii:

  1. Aoleu... am ajuns la acest text... cam explicit... :))) Este evident.... vorba de mine... ma simt... flatat... aoleu... mi-am dat de gol numele de cod. :))
    1. Pasul 1 nu e deloc nou.... intotdeauna ne vom lovi de probleme psihologice. Sunt creme de la creme. :)
    2. Cam greu sa iesim din cotidian. Ador cartofii prajiti... sa stii ca schimbam rolul organizatiei. :)
    3. Si ultimul punct. ;)) Evident ca acest text se refera la problemele de atunci. :)) Interesant. Poate ca te cunosc mai mult cu subconstientul. :p e prima data cand zici ca te cunosc.... pot sa trec in calendar? :D Altfel... cu constientul nu stiu cat de mult te cunosc. Sa adaug... dupa luni de gandire are si ea un scop. :) Aleluia....

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa mai spun o chestiune... va mai urma... (am mai multe comentarii ca tine... :))) )

    RăspundețiȘtergere